||  MG(T)F REGISTER  ||


MG(T)F register

Om een goed overzicht te hebben van alle MG's die in Nederland rondrijden houden de MG Clubs meerdere registers bij. De registers kunnen gebruikt worden om de geschiedenis van een bepaalde auto te achterhalen, om een exemplaar van een bepaalde uitvoering te vinden, of om te achterhalen hoeveel MG’s van een bepaalde kleur of uitvoering in Nederland rondrijden.

Uiteraard heeft ook de MG(T)F een eigen register. In dit register worden de inmiddels niet meer in productie zijnde MGF en MGTF opgenomen.

Het MGF register telt op dit moment 561 inschrijvingen. De online database op www.mgfregister.nl omvat de gegevens van meer dan 119.000 MGF/TF's.

Wat moet ik doen om mijn MGF of MGTF in te schrijven in het officiŽle MGF register?

Het inschrijven van je MGF of MGTF in het register is vanaf heden in 3 stappen wel heel simpel:

  • Na verificatie kunt u als eigenaar een MGF of MGTF toevoegen aan uw account. Veel voertuigdetails zoals uitvoering, kleur en interieur zijn al gevuld. Ontbrekende items kunt u in enkele gevallen zelf aanvullen. Factory details kunnen niet worden aangepast. Ontbrekende factory details kunnen alleen door de registerbeheerder aangevuld worden.
  • Zorg voor de volgende bestanden om uw inschrijving af te ronden. Eťn of meerdere foto’s (in jpg formaat) bij voorkeur in een printbare resolutie. Deze kunt u zelf uploaden en er is tevens een mogelijkheid om een beschrijving toe te voegen in het teksttveld.
Voeg als laatste een kopie kenteken deel1A of kentekencard voor + achterzijde toe (in jpg formaat). Hierbij kunt u eventueel een korte historie van het voertuig vermelden in het tekstveld. Historie, Kenteken en NAW gegevens worden uiteraard niet gepubliceerd maar zijn deels voor interne controle.
 

N.B. Iedereen die zich in het verleden heeft ingeschreven kan aan de hand van het laatstbekende emailadres een password aanvragen (kies: login - lost password). U kunt hierna u inschrijving inzien / zelf wijzigingen doorvoeren en eventueel foto’s toevoegen.

Gratis

Opname van een MGF of MGTF in het register is geheel gratis, ook wanneer u geen lid bent van een MG-club.

Vragen?

Neem dan contact op met Ad Holtland, registerbeheerder MGF en MGTF.

E-mail: ad(at)mgfregister.nl